PROCEDURA DE INSCRIERE
Orice persoană, de orice sex, religie, greutate, etc., cu vârste cuprinse între 5 şi 60 de ani se poate înscrie în clubul sportiv OLIMPIA SLOBOZIA, pe bază de cerere,
Este posibilă înscrierea persoanelor care doresc să fie membri ai CLUB SPORTIV OLIMPIA SLOBOZIA, dar nu pot sau nu vor să practice pe saltea.
Pentru a vă înscrie trebuie să îndepliniţi următorii paşi:
 1. Contactaţi-ne la  TELEFON FAX EMAIL ID MESENSEGER. 
  la sediul social situat   AICI   sau sa veniti la unul din  antrenamente care se desfasoara  AICI 
 2. Asistaţi la  sedinţe.aveti posibilitatea de a incerca participand gratuit la patru antrenamente de arte martiale Minorii vor fi însoţiţi de părinţi. Vă vom răspunde la întrebări înainte sau după sedinţă.
 3. La primul antrenament trebuie sa aveţi obligatoriu
 4.          Completaţi şi semnaţi formularul de înscriere care va fi înmânat la sală sau descărcat de pe site dand click AICI"FISĂ DE INCRIERE" Pentru minori, formularul va fi semnat de unul dintre părinţi.
 5. FISĂ MEDICALĂ completată (faţă + verso) (semnată şi stampilată de medic 
 6. REGULAMENT DE ORDINE INTERIOARĂ R.G.I.AL CLUBULUI SPORTIV OLIMPIA SLOBOZIA SECŢIA DE ARTE MARTIALE  de sportiv sau părinte pentru persoanele sub 18 ani)
 7.           3 (trei fotografii). (o fotografie lipită pe cerere şi două ataşate separat. Scrieţi pe spatele celor două fotografii numele, prenumele şi data naşterii şi cnp-ul):
 8.           Un trening (pantalon lung şi mânecă lungă) sau kimono de arte marţiale de culoare albă.daca nu aveti va vom da noi 
 9.            Papuci
 10.            Prosop

* neîndeplinirea acestor condiţii duce la neînscrierea sportivului in club.

* conducerea CLUBULUI SPORTIV OLIMPIA SLOBOZIA  îşi rezervă dreptul de a aproba sau refuza înscrierea sportivilor.

Notă: La o absenţă de la cursuri de trei sau mai multe luni (consecutive), cursantul poate fi exclus din cadrul activităţilor clubului... În astfel de cazuri, pentru a reveni, procesul de înscriere va trebui reluat încă de la stadiul iniţial, cu cerere de înscriere şi aviz medical.etc