LEGEA este norma imperativã nr. 1 ce trebuie respectatã în practica de Arte Martiale. Ea reglementeazã obligatiile si sanctiunile valabile pe teritoriul României referitoare la acte de violentã, autoapãrare, arme legale, legitima apãrare, regimul armelor de foc si munitiilor, etc. 

AVERTISMENT !

Artele Martiale dezvoltã în fiecare practicant douã laturi : una pozitivã (albã) si alta negativã (neagrã). Linia dintre ele este invizibilã si poate fi depãsitã accidental (involuntar) sau intentionat. Legea nu face distinctie între cele douã laturi. Ea sanctioneazã dur faptele antisociale comise de practicantii "negativi" de Arte Martiale.
STUDENTI MARTIALI ! O linie invizibilã, 1 milimetru sau o fractiune de secundã desparte calitatea nobilã de artist martial de cea de criminal sau infractor. Alegeti "albul" acum ! Mai târziu, regretele si lacrimile nu mai ajutã pe nimeni. Trebuie sã studiati si legile !

LEGISLATIE

Deoarece considerãm cã practicantii adevãrati de tehnici martiale sunt "pozitivi" si doresc sã fie informati, am efectuat o selectare a Legilor si Articolelor cu tangenta (directã si indirectã) la activitatea de Arte Martiale, obligatorii, dupã pãrerea noastrã, a fi cunoscute. Suplimentar, vom aduce pe parcurs completãri si interpretãri, aparitii în presã si studii, etc., care sã precizeze unele aspecte confuze sau aflate la limita legii. Prezentarea nu este completã, rãmâne deschisã si asteaptã contributiile dvs. cu alte legi sau modificãri, pe care asteptãm sã ni le trimiteti la adresa 
clubsportiv@olimpiaslobozia.ro
  "Pierdeti" acum o orã din viata dvs., cu aceste legi, pentru a salva ani sau ...chiar viata !